Palvelut

Kaikkien työntekijöidemme vahva sitoutuminen korkealaatuisten palveluiden tarjoamiseen on äärimmäisen tärkeä osa liiketoimintaamme. Kaikki vaiheet lääke-, terveys- ja hyvinvointituotteidemme toimitusketjussa valmistajalta potilaille ja kuluttajille ovat tärkeitä. Varmistamme turvallisen ja luotettavan lääkealan toimitusketjun jokaisena päivä.

APTEEKEILLE

Magnum Medical Finland Oy jakelee lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti kaikille apteekeille ympäri Suomen. Tämän mahdollistavat koko maan kattavat tehokkaat logistiikkaratkaisut. Tuotteiden saatavuus, toimitusten täsmällisyys ja virheettömyys sekä asiakastyytyväisyys ovat toimintamme kulmakiviä.

Asiakaslähtöisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi tarjoamme apteekeille käyttäjäystävällisiä sähköisiä tilauspalveluita tehostaaksemme apteekkien päivittäistä toimintaa.


SAIRAALOILLE

Asiakkainamme ovat sairaala-apteekit, lääkekeskukset ja hoitotarvikevarastot kaikkialla Suomessa. Lääkkeiden lisäksi jakelemme laadukkaita terveydenhuollon laitteita ja -tarvikkeita. Roolimme terveydenhuollon ketjussa on merkittävä: varmistamme, että asiakkaamme saavat tilaamansa lääkkeet ja terveydenhuollon tarvikkeet nopeasti, luotettavasti ja virheettömästi käyttämällä koko maan kattavia tehokkaita logistiikkaratkaisuja.

Tuotteiden saatavuus, toimitusten täsmällisyys ja virheettömyys sekä asiakastyytyväisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Asiakaslähtöisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi tarjoamme sairaaloille esimerkiksi käyttäjäystävällisiä sähköisiä tilauspalveluita sekä erityisluvallisten lääkkeiden maahantuontia tehostaaksemme sairaaloiden päivittäistä tilaustoimintaa.


ELÄINLÄÄKÄREILLE

Magnum Medical Finland Oy toimii laadukkaiden ja tunnettujen eläintuotteiden jakelijana. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaat saavat tilamaansa tuotteet virheettömästi toimitettuna oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan.
Tuotteiden saatavuus, toimitusten täsmällisyys ja virheettömyys sekä asiakastyytyväisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Asiakaslähtöisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi voimme tarjota eläinlääkäreille ja -klinikoille käyttäjäystävällisiä sähköisiä tilauspalveluita helpottaaksemme tilaustoimintaa.


KULUTTAJILLE

Magnum Medical Finland Oy tarjoaa kuluttajille tarkkaan valikoituja ja laadukkaita terveyden- ja hyvinvoinnin tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi kuumemittarit, vitamiinit, hammasproteesin hoitotuotteet ja eläinten maitohappobakteerit.

Tuotteemme ovat saatavilla apteekeista kautta maan.


LÄÄKEYRITYKSILLE

Baltian maiden johtava lääkkeiden tukku- ja vähittäismyynti konserni.
Suomi, Viro, Latvia ja Liettua

Yhteystiedot

Mika Huotari
Toimitusjohtaja