TULE MEILLE TÖIHIN!! ETSIMME ASIAKASPALVELUUMME ENERGISTÄ HENKILÖÄ

05.09.2019

Etsimme mukavaan työporukkaamme reipasta, asiakaspalveluorientoitunutta henkilöä. Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä toimeen soveltuvaa koulutusta, esim. kaupallista tai farmaseuttista. Suomen- ja englanninkielen taidot ovat välttämättömät ja muut kielet katsotaan eduksi. Näiden lisäksi hakemallamme henkilöllä on hyvät ICT-valmiudet, paineensietokykyä, loogista ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisukeskeisyyttä. Hyvä huumorintaju helpottaa päivittäisiä toimia. Työpäivät ovat vaihtelevia ja peukaloita ei tarvitse pyöritellä. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

Työnkuva: Hakemamme henkilö työskentelee pääsääntöisesti asiakaspalvelussamme. Toimenkuvaan kuuluu asiakkaiden puheluihin vastaamista, sähköpostiliikenteen hoitoa, tilausten käsittelyä, laskutusta, erilaisten logististen haasteiden ratkomista, dokumentointia jne. Tehokkaan organisaatiomme johdosta mahdollisuus oman kiinnostuksen mukaan myös muihin työtehtäviin.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla kehä III:n varrella.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset palkkatoivomuksineen voi lähettää osoitteeseen Magnum Medical Finland Oy / Kira Sorsa, Heidehofintie 2, 01300 Vantaa tai sähköpostitse kira.sorsa@magnummedical.fi

Lisätietoja voi kysyä iltapäivisin klo 14:n jälkeen puhelimitse 044 257 6008 / Kira Sorsa